Speciale activiteiten

Naast het reguliere onderwijsprogramma biedt het Corbulo in alle leerjaren ook extra buitenschoolse activiteiten aan.

Daarbij valt te denken aan

  • schooluitjes (bijvoorbeeld Drievliet, Duinrell, schaatsen, strand, bowlen)
  • theater en museumbezoek
  • talentenjacht (muziek en dans)
  • interscholaire voetbal- en basketbaltoernooien
  • Sint- en Kerstviering

maar ook

  • senioren in de wijk helpen
  • klussen uitvoeren bij zorgcentrum Florence
  • timmerprojecten op basisscholen
  • etalagecheck bij winkels in de buurt


Fotoalbum


Tevredenheidsonderzoek 2021 voor klas 1-2-3

Inspraak leerlingen

Leerlingenraad

Betrokken leerlingen uit de onder- en bovenbouw vormen gezamenlijk de Leerlingenraad. Diverse malen per jaar komen ze bij elkaar en bespreken vooral het dagelijkse reilen en zeilen op school. Wat gaat goed en wat kan beter? De uitkomsten en vragen van deze besprekingen worden gedeeld met de schoolleiding.

Notulen leerlingenraad 2 oktober >

Leerlingenraadstatuut (pdf)

Medezeggenschap

Klik hier voor meer informatie over leerlingen en medezeggenschap.Voorzitter:
Hoii, ik ben Yonathan Hoffmans, de voorzitter van de leerlingenraad. Ik ben 16 jaar en zit momenteel in de 4de klas. Mijn richting die ik op school heb gekozen is PIE (Produceren, Installeren & Elektro Techniek) Metaal). 
Ik zit al sinds het eerste jaar in de leerlingenraad, en ik heb zeker geen spijt van mijn keuze. Ik vind het super leuk om mee te denken met de school en te zien wat je eigenlijk wel niet als leerling kan. 
Mijn hobby’s zijn: muziek maken, DJ’en, Computers bouwen, Afspreken met mijn vrienden, Gamen, Fitness, Youtube kijken, Photoshoppen & Video’s editten. Kortom… ik kan dus echt niet stilzitten, ik ben echt een doener. Dat is ook de reden dat ik voor deze school heb gekozen. Ik vind het super leuk om met mijn handen te werken.:)

Penningmeester & vicevoorzitter:
Hai!Mijn naam is Filip Kurtogullari,
Moeilijke achternaam.. Ik weet het ;) . 
Ben momenteel 15 jaar oud en zit in het 4e jaar van BWI, ik heb het erg veel naar mijn zin daar. 
Ik houd erg veel van gieren, lachen, gamen (natuurlijk) , sport en koken.
Ik ben erg enthousiast over nieuwe dingen, waaronder goede ideeën of plannen. Ik hoop deze waar te mogen en kunnen maken op het Corbulo college.

Secretaris:
Hoii Mijn naam Julia Peusens Ik ben 15 jaar en zit in het laatste jaar op het Corbulo college. Ik doe de opleiding PIE. Ik vind het heel leuk om te sporten en te voetballen, gamen is ook een van mijn hobby’s. Voor de rest vind ik het heel leuk op nieuwe dingen te leren en om veranderingen te maken in school of buiten school.

Commissaris activiteiten:
Hey, ik ben Zwaan. Ik doe PIE en zit in mijn 3de leerjaar. Mijn hobby is hockey maar ik vind het ook leuk om andere sporten te spelen. En ik heb voor de leerlingenraad gekozen, omdat het me leuk lijkt om iets te veranderen aan de activiteiten op school. Want met corona moet dat echt veranderen.

Algemeen leerlingraadslid:
Hallo, ik ben Kik Verheggen!    
Ik ben geboren in 2007 op 10 September en woon in Den Haag. 
Mijn hobby's zijn sporten en chillen (daarvoor kun je me wakker maken). 
 
Ik zit in de leerlingenraad van het Corbulo College. Ik ben in de leerlingenraad gegaan, omdat ik wat aan de school wil veranderen en de school wil helpen. Ik wil meer naar de leerlingen luisteren en dat in de leerlingenraad brengen om daar verder over te brainstormen. 

Aanmelden

Leerlingen die op een andere school zitten en de overstap willen maken naar onze school (leerjaar 2 en 3) kunnen het beste eerst voor 1 juli contact opnemen met mevrouw Paalvast, adjunct directeur onderwijs. De aanmeldprocedure en de aanmeldformulieren voor leerjaar 2 en 3 vindt u hieronder.

Aanmeldprocedure leerjaar 2 en leerjaar 3 (pdf)


Aanmeldformulier leerjaar 2 (pdf)

Aanmeldformulier leerjaar 3 (pdf)

Aanmelden Leerjaar 1 >
Aanmeldformulier leerjaar 1 (pdf)